top of page

Wie

foto pim.jpg
Pim Peeters
info@deresultaatmaker.nl
06-18390603

"Wij waren ervan overtuigd dat we een gezonde bedrijfsvoering hadden en dat alles op zijn best was geregeld. Pim liet ons zien wat er nog beter kan en waar nog extra rendement te behalen is. We kijken weer met een frisse blik op onze onderneming en hebben de handvaten gelijk in de praktijk toegepast"

-Directie Tuin en Terras Heldense Steenhandel-

"Met Pim Peeters is er vanuit de zijlijn gekeken naar onze onderneming. Jarenlang hetzelfde doen maakt je blind voor bepaalde zaken. Door deze andere (verfrissende) kijk op de gang van zaken hebben we onze werkwijze/bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Meer focus op de zaken welke er echt toe doen en van invloed zijn op het resultaat. Ook de periodieke gesprekken zorgen ervoor dat je scherp blijft en de focus houdt. Een sparringpartner welke meedenkt met de toekomst van mijn bedrijf"

-Directeur Makelaarskantoor-

"Pim Peeters heeft ons snel het gevoel gegeven dat er meer rendement mogelijk moet zijn met ons bedrijf. Daarnaast heeft hij ons ook een andere manier van calculeren geleerd. Door zijn rustige en planmatige aanpak kunnen we dit nu ook zelf toepassen en hebben we weer een gezond bedrijf"

-Directie Installatiebedrijf-

Pim Peeters (drs./CFP) 

Bedenker, oprichter en adviseur van De Resultaatmaker.

Het is mijn passie om ondernemers te helpen om succesvoller te ondernemen en te managen. Mijn missie is dan ook: voor elke ondernemer een beter resultaat!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer een beter resultaat kan behalen door deze methodiek en dat de ondernemer daarnaast veel meer inzicht, controle en rust krijgt. Dit maakt het managen van de onderneming alleen nog maar leuker.

 

Door mijn visie, analytisch vermogen en helikopter view bouw ik planmatig aan ambitieuze doelen en zet ik op een pragmatische manier woorden om in daden.  

Wat mij drijft en mij energie geeft zijn het bedenken en begeleiden van duurzame organisatieverbeteringen en verdere persoonlijke groei van de ondernemer. Daarbij stel ik hoge eisen aan mijzelf en mijn omgeving. Gesprekspartners zijn gecharmeerd van mijn professionele aanpak en de vooruitgang welke wordt geboekt, waarbij het behalen van resultaat natuurlijk een belangrijke rol speelt.

Ik ben ruim 20 jaar actief in de financiële en zakelijke dienstverlening; enerzijds als adviseur, trainer en coach en anderzijds heb ik diverse management- en directieposities vervult op MKB- en corporate level. Al meer dan 15 jaar ben ik een gesprekspartner van de MKB ondernemer op het gebied van financiële, fiscale en bedrijfskundige vraagstukken.

 

Voor wie?

Voor zowel kleine als grote ondernemingen, met zwarte of rode cijfers. Belangrijker is dat de ondernemer voldoende 

motivatie en drive heeft om meer resultaat te willen bereiken, daarbij zal de ondernemer ook open moeten staan om de bestaande status quo te doorbreken. 

bottom of page